اخبار شهری

حوادث

اخبار

تصادفی

معضلی جدید به نام پُل که وه سوار

 

پلی که قرار بود کمک حال ترافیک شهر شود خود به معضلی بزرگ تبدیل شده است.

به گزارش ده نگی شار:

زمانی که پیشنهاد ساخت پُل که وه سوار مطرح شد،توجیه پیشنهاد دهندگان این طرح، کاهش بار ترافیکی پُل جهاد سازندگی و دسترسی آسان محله شریف آباد و شهرک دانشگاه به داخل شهر و بازار بود.
اما گویا این پروژه بیشتر از آنکه سودی برای شهر داشته باشد برای پیشنهاد دهندگان و مجریان آن منفعت داشته است.
عبور و توقف حجم زیادی از خودروها در تقاطع منتهی به چراغ راهنما ، بازار میره ده ، خیابان ملت و آتش نشانی مرکزی به مشکلی اساسی برای شهرونداون این واحد امدادی تبدیل شده است و گاها خودروهای آتش نشانی و حتی اورژانس برای دقایق زیادی در ترافیک طولانی این تقاطع و خیابان منتهی به میدان قدس گرفتار میشوند.
و تاسف بار تر از آن نبود حتی یک مامور راهنمایی و رانندگی در این تقاطع خصوصا در غروب و ساعات منتهی شب به که مانند بسیاری از میادین و خیابانهای سطح شهر از نبود آن رنج میبرد.

هر چند ترافیک این مسیر بدلیل عبور خودروها بسیار زیاد شده است اما حضور و تجمع دهها نفر در بازار معروف به دینار فروشان در این روزها موجب ترافیک و کُندی حرکت خودروها شده است که توجه مسئولین به موضوع ترافیک و انتقال بازار به محلی دیگر یا ساماندهی آن را می طلبد.

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجتماعی

ورزشی

تبلیغ

اجتماعی

جهانی