علت كمبود گوشت در چند روز گذشته در سقز مشخص شد

 

طي اطلاع شهروندان و پيگيري پايگاه مستقل خبري ده نگي شار درخصوص كمبود عرضه گوشت قرمز در قصابي هاي سطح شهر علت اصلي اين رويداد مشخص شد

به گزارش ده نگي شار:

طي تماس خبرنگار ده نگي شار با رئيس دامپزشكي سقز و جويا شدن علت، اعلام گرديد:

باتوجه به شيوع بيماري تب كريمه كنگو و پيشگيري هاي بعمل آمده و ممانعت از حضور قصابان و چوبداران به محدوده ذبح دام ، باعث اعتصاب دو روزه قصابان گرديد كه با رايزني هاي بعمل آمده و در طرحي ، ورود كليه قصابان و چوبداران از لحظه ورود دام به داخل سالن كشتار تا انتقال ان به اتاق پيش سردكن ممنوع گرديد و فقط سلاخان و كارگران حمل گوشت مجاز هستند با رعايت كليه ضوابط و قوانين بهداشتي گوشت مصرفي را در اختيار قصابان قرار دهند.

بابائيان افزود: با توجه به گسترش بيماري تب كريمه كنگو در كشورهاي ديگر و مشاهده چندين مورد در ايران از كليه شهروندان تقاضامنديم به هيچ عنوان اقدام به خريد و ذبح دام خارج از كشتارگاه ننمايند .

آرش بابائيان در پايان ضمن تشكر از همكاري قصابان و چوبداران از عرضه گوشت قرمز از تاريخ امروز ٩٦/٣/١٥ در كليه قصابي هاي سطح شهر خبر داد.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجتماعی

ورزشی

تبلیغ

اجتماعی

جهانی