در ٨ سال دولت نهم و دهم اتفاق افتاد:

۱-سکه تمام بهار آزادی در سال ۸۴؛ ۹۹ هزار تومان بود، در حالی که در سال ۹۲ بابیش از هزار درصد رشد، به یک میلیون و صدهزار تومان رسید.

۲-دلار آمریکا در سال ۸۴ که ۹۰۲تومان معامله می شد، درسال ۹۲ با ۲۵۵درصد رشد، سه هزار و ۲۰۰ تومان معامله می شود.

۳-تمامی خودروهای داخلی نزدیک به ۱۵۰ درصد رشد قیمت داشتند. مثلا پرایدکه در سال ۸۴ به قیمت شش میلیون و صدهزار تومان فروخته می شد،‌ اما در سال ۹۲ با ۱۷۰درصد رشد با قیمت ۱۶ میلیون و ۵۰۰هزار تومان فروخته می شود.

۴-در سال ۸۴ که بنزین در جایگاه های عرضه سوخت لیتری ۸۰ تومان فروخته می شد، با رشد ۷۷۵ درصدی،‌در سال ۹۲ به لیتری ۷۰۰ تومان رسید.

۵-گازوئیل هم که در سال ۸۴ لیتری ۱۶ تومان بود، در سال ۹۲ به قیمت ۳۵۰ تومان رسید که رشد بیش از دو هزار درصدی را نشان می دهد.

۶-برق که در سال ۸۴ کیلوواتی ۵/۱۶ تومان بود، در سال ۹۲ و با رشد ۱۶۱ درصدی به ۴۳ تومان رسید.
۷-گاز که در سال ۸۴ مترمکعبی ۱۰تومان بود؛ با رشد ۶۲۰ درصدی به مترمکعبی ۷۲ تومان رسید.
۸-گوشت گوسفند که در سال ۸۴ کیلویی ۵۰۱۰ تومان بود؛ در سال ۹۲ و با رشد ۴۸۹درصدی به قیمت کیلویی ۲۹ هزار و ۵۲۸ تومان رسید.
۹-گوشت گوساله که در سال ۸۴ کیلویی چهارهزار و۵۸۰تومان بود، در سال ۹۲ به قیمت کیلویی ۳۰ هزار و ۹۵۰ تومان رسید که رشد ۵۷۶ درصدی رانشان می دهد.

۱۰-گوشت مرغ هم که در سال ۸۴ کیلویی هزار و ۳۵۰فروخته می شد، در سال ۹۲ و با رشد ۳۷۹درصدی به قیمت هر کیلو شش هزار و ۲۵۰ تومان فروخته شد.

۱۱-برنج ایرانی درجه یک نیز در سال ۸۴ کیلویی هزار و ۴۰۰ تومان بود که در سال ۹۲ به هفت هزار و ۲۰۰ تومان رسید که نشان از رشد ۴۱۳ درصدی است.

۱۲-نان بربری با رشد ۶۶۷ درصدی از سال ۸۴ به قیمت ۷۵ تومان به قیمت ۵۰۰ تومان در سال ۹۲ رسید.

۱۳-نان لواش نیز با رشد ۹۶۷ درصدی از سال ۸۴ به قیمت ۱۵ تومان به ۱۶۰ تومان در سال ۹۲ رسید.

۱۴-چای خارجی در سال ۸۴ که کیلویی شش هزار و ۲۰۰ تومان بود، در سال ۹۲ و با رشد ۳۸۵درصدی به کیلویی ۳۰ هزار و صد تومان رسید.

۱۵-روغن مایع در سال ۸۴ لیتری ۸۵۰ تومان فروخته می شد که در سال ۹۲ و با رشد ۴۴۰درصدی به قیمت چهار هزار و ۶۰۰ لیتری  رسید.
۱۶-پنیر که رشد نزدیک به دو هزار و ۵۰۰درصدی را داشته، از قیمت ۶۰۰تومان در سال ۸۴ به ۱۵هزار و ۵۶۰ تومان در سال ۹۲ رسید.

۱۸-تخم مرغ در سال ۸۴ کیلویی ۸۹۰ تومان بود که در سال ۹۲ به سه هزار و ۹۳۰ تومان رسید،‌یعنی رشدی در حدود ۳۴۰ درصد.

۱۸-گوجه فرنگی درسال ۸۴ که کیلویی ۲۴۰ تومان بود نیز در سال ۹۲ نزدیک به ۷۴۰ درصد رشد داشت و به قیمت کیلویی دوهزار و ۳۵۰ تومان رسید.
۱۹-قندوشکر در سال ۸۴ کیلویی ۵۶۰ تومان بود که در سال ۹۲ و با رشد ۲۸۳ درصدی به قمیت  دو هزار و ۳۵۰ تومان رسید.

۲۰-ماست و شیر نیز هر کدام به ترتیب در سال ۸۴ کیلویی ۵۸۰ و ۶۰۰ تومان بود که با رشد ۲۸۳درصد و ۲۵۲ درصد به قیمت کیلویی دوهزارو ۲۵۰تومان و دو هزار و ۱۵۰تومان در سال ۹۲ رسید.

۲۱-سیمان نیز درسال ۸۴ پاکتی سه هزارو ۵۰۰ تومان خرید و فروش می شد که در سال ۹۲ و با رشد ۳۲۹درصدی به قمیت هر پاکت ۱۵ هزار تومان رسید./ایرنا

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجتماعی

ورزشی

تبلیغ

اجتماعی

جهانی