اخبار شهری

حوادث

اخبار

تصادفی

تامین مصالح مورد نیاز محور سقز بوکان به قیمت آواره شدن اهالی روستای کوچک سفلی برای چند ظرف آب آشامیدنی/ آقایان به اصطلاح مسئول !!! عرضه نداشتید آب آرسنیک دار روستا سالم سازی کنید به لطف ناتوانی شما همان آب آرسنیک دار هم قطع شد/ در خواب ادارات متولی، تنها چشمه تامین آب روستای کوچک سفلی خشک شد

تامین مصالح مورد نیاز محور سقز بوکان به قیمت آواره شدن اهالی روستای کوچک سفلی برای چند ظرف آب آشامیدنی/ آقایان به اصطلاح مسئول !!! عرضه نداشتید آب آرسنیک دار روستا سالم سازی کنید به لطف ناتوانی شما همان آب آرسنیک دار هم قطع شد/ در خواب ادارات متولی، تنها چشمه تامین آب روستای کوچک سفلی خشک شد

در سو استفاده ای آشکار و سکوت معنادار مسئولین شهرستان سقز ، علاوه بر عدم انجام تعهدات شرکت مجری پروژه محور سقز بوکان ، اقدام فردی در مجاورت چند متری چشمه تامین آب روستای کوچک سفلی و حفر چندین حلقه چاه عمیق غیرمجاز ، موجب خشک شدن آب چشمه تامین آب شرب روستا شده است.

به گزارش ده نگی شار:

روستای کوچک سفلی که در ۲۵ کیلومتری محور سقز بوکان واقع شده چند سالی است به واسطه آلودگی آب روستا به سم آرسنیک وضعیت مناسبی ندارند و تاکنون اقدام قابل توجهی از سوی مسئولین شهرستان سقز و نماینده در راستای رفع مشکل و تامین آب روستای کوچک سفلی انجام نگرفته است.

حال خبرهای جدید حاکی از آن است این روستا از هفته گذشته حتی همان آب سراسر سم خالص را نیز در اختیار ندارد و بوسیله تانکر و ظرف ، آب سر سفره اهالی تامین میشود .

سال 1400 ده نگی شار در گزارشی و با استناد به نامه های دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت و نمونه گیری های انجام گرفته ، میزان آرسنیک موجود در آب را ۱۷۶/۲ ppb اعلام کرده که در همان گزارش حدود قابل قبول را تنها ۱۰ ppb اعلام که موجی از نگرانی را بوجود آورد اما مدیران این شهرستان که ید بالایی در دادن وعده های سرخرمنی دارند، قول حل مشکل بوسیله انتقال آب شرب سالم به تانکرهای تعبیه شده در روستا و تسریع در آماده سازی و شروع به کار مجتمع آبرسانی باغلوجه را دادند.

حال با گذشت 5 سال از موضوع ، نه آب شرب سالمی به روستا منتقل شد و نه مجتمع آبرسانی باغلوجه که همان زمان 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشت به اتمام رسید .( طبق شنیده ها پس از آنکه اولویت اتمام مجتمع آبرسانی کوچه طلا در دستور کار قرار گرفت عملا پروژه ساخت مجتمع آبرسانی باغلوجه تعطیل شد).

این موضوع به فراموشی سپرده شد تا زمانی که بدلیل کمبود مصالح جهت تکمیل پروژه بین المللی!!!!! و صدالبته باستانی جاده سقز بوکان ، پیمانکار مربوطه مصالح مورد نیاز خود را در اطراف همان روستا و در نزدیکی چشمه تامین آب شرب روستا یافت و با حضور در محل با مخالفت صریح اهالی روبرو شد.

همین امر موجب شد مدیران شهرستانی که اولویت آنها اتمام محور سقز بوکان بود و نه حل مشکلات روستا ، در چند روز گذشته با حضور در روستا خواهان همکاری اهالی با پیمانکار و در عوض پیمانکار نیز وعده اصلاح و بازسازی چشمه و حفر چاه برای تامین آب شرب روستا را داد.

هنوز یک هفته از وعده مسئولین در روستا نگذشته بود که آب روستا بطور کامل قطع شد . حال اینکه این چشمه در سالیان گذشته و با وجود بارش کم در طول شبانه روز 1 ساعت آب روستا را تامین می کرد اما اکنون این 1 ساعت هم قطع و اهالی روستا بوسیله ظرف در حال تامین آب خود هستند.

نکته جالب ماجرا اینجاست که روزپنجشنبه روئسای ادارات امور آب ، آبفا ، نماینده شرکت لقمان کار ( پیمانکار پروژه محور سقز بوکان ) ، بخشدار مرکزی و .. در روستا و چشمه تامین آب آن ، حضور یافتند که نماینده شرکت لقمان کار عملا با تمسخر اهالی ، انجام وعده های داده شده را ترحم و از روی خیر اعلام نمود که با واکنش اهالی مواجه گردید.

ضمن اینکه در زمین مجاور چشمه بیش از 5 حلقه چاه عمیق غیرمجاز حفر که بدلیل نفوذ صاحب زمین تاکنون هیچ اقدامی از سوی امور آب شهرستان جهت برخورد با فرد خاطی انجام نگرفته است.درصورتی که اگر فردی بدون داشتن هر نوع ارتباط و رانتی جهت تامین آب اقدام به حفرچاه نماید با جریمه احکام قضایی و پرشدن چاه مواجه میشود اما افرادی اینچنینی آب شرب یک روستا را مصادره و بیش از 60 خانواده را به دنبال آب آواره می کنند و کسی قدرت برخورد با آنان را ندارد.

در کنار موضوع چاههای غیرمجاز حاضر در محل اهالی روستا اعلام کرده اند اگر شرکت فوق حاضر به انجام تعهدات خود ظرف چند روز آینده نشود ، مانع برداشت هرنوع مصالح از زمینهای حاشیه روستا خواهند شد.

ده نگی شار پیگیر ماجراست….

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجتماعی

ورزشی

تبلیغ

اجتماعی

جهانی