وضعیت این روزهای والیبال سقز

والیبال از رشته های پرطرفدار و المپیکی در ایران است و شاید در سال های گذشته پس از کشتی و فوتبال از ورزش های پر طرفدار در سقز بوده است، به طوری که در پارک مولوی کرد و اکثر محلات والیبال ورزش محبوب ومورد توجه اغلب جوانان بود.

جمال طهمورثی مربی ارزنده و نام آشنای والیبال سقز از وضعیت این روزهای والیبال سقز گفته و ناملایماتی که با او شده است را بیان کرده است:

جمال طهمورثی متولد ۱۳۵۱ در سقز است و به دلیل شغل پدرش والیبال را به صورت حرفه ای در تبریز آموخت.او سابقه ی حضور در اردوی تیم ملی اموزشگاهی را دارد و همچنین در سال ۸۷ به عنوان مربی تیم ملی جهت شرکت در مسابقات جهانی آموزشگاهی انتخاب شد، ولی به دلیل شاغل نبودن در آموزش و پرورش، به این مسابقات مهم اعزام نشد.

جمال طهمورثی درباره وضعیت والیبال سقز گفت:
والیبال سقز در استان در حال حاظر در جایگاه بسیارضعیفی قرار دارد و تیم های منسجم و خوبی در رده های سنی علی الخصوص بزرگسالان مشغول فعالیت نیستند.

طهمورثی در مورد مدیریت هیئت والیبال گفت:
افرادی که دارای چندین شغل و مشغله زیاد کاری هستند نباید در راس هییت ها قرار بگیرند و تغییرات همیشه باعث پیشرفت خواهد بود.

هییت والیبال سقز بیش از ۲۰ سال است که در آن تغییر حاصل نشده و اگر تغییری صورت گرفته در اعضای هییت بوده و فقط بر روی کاغذ !

او از شیوه آموزش والیبال در سقز انتقاد کرد و گفت:در دوره بنده هر ساله یک یا دو نفر به اردوی تیم ملی دعوت میشد ولی هم اکنون آموزش والیبال در سقز به غیر از مواردی کم، تبدیل به کسب درآمد شده و با توجه به پیشرفت در همه امور علی الخصوص توجه خاص والدین به فرزندان،باید در حال حاضر چند تیم و بازیکنان بسیار خوب در والیبال سقز وجود داشت.

طهمورثی گفت: بیش از ۱۸ سال بدون هیچ چشم داشتی در خدمت والیبال آموزشگاهی و رده های سنی نونهالان، نوجوانان،جوانان؛بزرگسالان و حتی جانبازان سقز بودم، ۱۴ سال با تلاش شاگردانم قهرمان استان بودیم و سالها در مسابقات کشوری حاضر بودیم و هر ساله یک یا دو نفر از سقز در اردوی تیم های ملی حضور داشتند و با بی عدالتی و ناتوانی مسئولین از تیم های ملی خط می خوردند.

مربی زحمت کش والیبال سقز که بهترین دوران زندگی اش را در خدمت به ورزش و جوانان سقزی سپری کرده است با گلایه از بی تفاوتی مسئولین هیئت والیبال استان و شهرستان،اداره آموزش و پرورش و اداره ورزش و جوانان سقز نسبت به او گفت:
در سال ۸۸ و بعد از کناره گیری من از والیبال پس از ۱۸ سال موفقیت در این رشته، هیچ بازخواست و یا پیگیری مبنی بر اینکه چرا از والیبال کنار رفته و مربی گری را ادامه نداده ام، از طرف مسئولان ورزشی از بنده صورت نگرفت و حتی در هیچ مراسمی از بنده تقدیر نشد.

جمال طهمورثی با اشاره به لزوم احترام به پیشکسوتان و رعایت اخلاق، گفت:
مرحوم عثمان رستمی،عزیز مام شیخ و خسرو علیمرادی از الگوهای من در والیبال بوده اند.

وی ادامه داد: ادامه تحصیل و رعایت اخلاق از شرط های من برای شاگردانم بود و متاسفانه این مهم با ورود مادیات به ورزش در حال فراموشی است.

طهمورثی در پایان با اشاره به اینکه نباید با کناره گیری مربی ها پیشینه پر افتخار آنها به بایگانی تبدیل شود گفت:

اگر شرایط مهیا باشد آماده ام به والیبال شهرستان و جوانان این شهر دوباره کمک کنم.

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجتماعی

ورزشی

تبلیغ

اجتماعی

جهانی