شمارش معکوس آغاز دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز

شمارش معکوس آغاز دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز

گزارشی از برنامه ریزی برای سوم و چهارم آذرماه در دانشگاه علمی کاربردی مرکز سقز

دبیر علمی دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز اعلام داشت:

مهندس ناصح یوسفی، دبیر علمی دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز در گفتگو با خبرنگار دنگی شار، مراتب سپاس و قدرشناسی خود را در جدیت و اهتمام همه پژوهشگرانی که با صرف وقت گرانبهای خویش ما را از موهبت چکیده کارهای تحقیقاتی خود بهرمند نموده اند،ابراز داشته و مشارکت کم نظیر پژوهشگران در ارسال مقاله را ارج نهادند.
داوری ۹۰ مقاله واصله درگروه های علمی معماری، شهرسازی و جغرافیا، مرمت و باستان شناسی، هنر، گردشگری و جهانگری به انجام رسیده است. کمیته علمی و داوری نهایت تلاش خویش برای سنجش و قضاوت عادلانه و منصفانه سلایق و نظرات علمی مبتنی بر شواهد علمی را به کار گرفته است.
دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز حاصل ۲سال جلسات حضوری و پیگیری های مداوم  با روسا و کارشناسان ارگانها و ادارات درگیر موضوعات ساخت و ساز در شهرستان ، همچون : شورای شهر ، شهرداری ، راه و شهرسازی ، نظام مهندسی ساختمان  ، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ، فرمانداری  ، میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری و … بوده است، قبل از سال ۱۳۹۴پرونده همایش بسته شد و در فروردین ماه ۱۳۹۵ سایت همایش راه اندازی و پذیرش مقاله به مدت ۸ماه صورت گرفته است.
مهندس یوسفی ابراز امیدواری کرد که دریافت مقاله ها و دیدگاه‏های مختلف پژوهشگران، دستاورد مناسبی برای مسئولین و بدنه کارشناسی دستگاه‏ها و نهادهای مرتبط به همراه خواهد داشت و نتایج حاصله در پایان همایش تدوین و به ارگانها و ادارات  شهر سقز ارسال می شود تا مثمرثمر واقع شود و در اولین روز همایش به مقالات پرداخته میشود و روز دوم بازدید از بناها و بافت های تاریخی سقز که با توجه به شرایط اقلیمی شهر سقز چند روز قبل از همایش اعلام میگردد.
وی افزود: دلیل انتخاب حوزه ملی برای این همایش استفاده از تجارب ملی برای شهر سقز ، دامنه پژوهشگران بازتر باشد در شهر سقز وهمچنین استفاده از تجربیات پژوهشگران در شهرهای تاریخی ایران و قابلیت مشابه سازی برای شهر سقز بوده است .
یوسفی افزود: هدف اصلی این همایش ملی شناسایی، حفاظت و ارتقا هویت تاریخی بافت های با ارزش سقز است و سخنرانان کلیدی این همایش ملی آقایان دکتر پرویز اکبری « شهرساز » با موضوع سخنرانی: جایگاه بافت های فرسوده و تاریخی و نحوه برخود با اینگونه بافت ها و دکتر طاهر قسیمی « باستان شناس » با موضوع سخنرانی: تاریخچه و بافت های تاریخی سقز خواهند بود.
یوسفی خاطرنشان کرد، در حاشبه همایش برنامه هایی از جمله نمایشگاه کتاب معماری و شهرسازی،نمایشگاه پوستر مقالات و نمایشگاه آثار دانشجویان مرکز علمی کاربردی و کارگاه تخصصی پیرامون ویژگی ها و قابلیت های بافت های بارزش و مداخله در بافت تدارک گردیده است . همچنین دو سخنرانی ویژه پیرامون مداخله در بافت و معرفی شهر تاریخی سقز پیش بینی شده است.
یوسفی در پایان گفت: از کارشناسانان و اساتید و علاقمندان دعوت می شود در این همایش که حاصل زحمات زیاد همکاران علمی و عوامل اجرایی دانشگاه است شرکت فرمایند.
زمان:چهارشنبه ۳آذر ماه۱۳۹۵ و پنجشنبه ۴آذرماه ۱۳۹۵
مکان:دانشگاه علمی کاربردی سقز

 

تکمیلی : افتتاحیه ساعت هشت و سی دقیقه صبح چهارشنبه

 

قبلی «
بعدی »

۱ دیدگاه

  1. ان شاالله مفید واقع شود و ریاست و کارشناسان ارگان ها بهره ببرند.
    دست مریزا و خدا قوت به جناب آقای مهندس یوسفی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجتماعی

ورزشی

تبلیغ

اجتماعی

جهانی