قتلگاهی به نام پل آدینان واقع در محور سقز ـ دیواندره

تعجیل در افتتاح پروژه های ناقص در حوزه راه نه تنها نتایج مثبتی را به همراه نخواهد داشت بلکه گاها تبعات ناگواری را برای کاربران و استفاده کنندگان از آن به دنبال خواهد داشت.
بعضی اوقات موضوعی به علل مختلف مغفول مانده و مجریان و کارفرمایان از آن بی اطلاع بوده و بعد از ایجاد یک حالت غیر عادی متوجه آن موضوع خواهند شد که در این حالت درک موضوع و کنار آمدن با آن زیاد سخت نبوده و توجیهات معموله البته آنهم تا حدودی, قابل پذیرش خواهد بود.
اما زمانی که کارشناسان و اهل فن بر اساس تجارب و دانسته های خود, در رابطه با تبعات آن موضوع مغفول مانده یا به عمد انجام شده, به مسئولین و متولیان امر هشدار می دهند, در آنصورت چه توجیهی غیر از خودمحوری و یا بی توجهی و قصور می تواند وجود داشته باشد؟
قبل از افتتاح قسمتی از بزرگراه سقز-دیواندره (حد فاصل شهر صاحب و سربالایی آدینان) بر حسب وظیفه و با توجه به تجارب سالهای متمادی کار و فعالیت میدانی در حوزه ترافیک, غیر کارشناسی و مخاطره آمیز بودن افتتاح این قسمت از بزرگراه سنندج دیواندره (با توجه به دو طرفه ماندن پل آدینان) به رئیس محترم شورای ترافیک استان یادآوری که آنهم مانند سایر هشدارها و تذکرات, بلا جواب و بلا اقدام ماند.
حال سوال این است که با توجه به وقوع تصادفات منجر به فوت و جرح در این قسمت از جاده (مقطع دو طرفه پل آدینان و اطراف آن) که آخرین آنها در روز شنبه مورخه ۹۵/۱۲/۱۴ واقع گردید (البته تا زمان نگارش این نوشتار) و از آنجائیکه حتی اشخاص غیر کارشناس نیز وقوع حوادث ناگوار در این محدوده را محتمل می دانستند, چه کسی پاسخگوی شهروندان, مسافرین و خانواده هایی است که در آن محل جان و مالشان را از دست داده اند؟
آیا وقت آن نرسیده است که جان مردم را فدای مصلحت و ارائه عملکرد به هر قیمتی, نکنیم؟
و سوال آخر اینکه مسئولین مربوطه پس از شنیدن خبر این قبیل تصادفات که ناشی از قصور, سهل انگاری  و یا عدم تخصص آنهاست, در پیشگاه خداوند و در نزد افکار عمومی چه توجیهی خواهند داشت؟

سید عارف قادرزاده
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی و کارشناس رسمی دادگستری

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجتماعی

ورزشی

تبلیغ

اجتماعی

جهانی