تخلفات مکرر تعدادی از مهدکودک و مدارس سطح شهر سقز و لیستهای عجیب لوازم مورد نیاز مهدکودکی ها و نحوه تهیه گزینشی آن موجب گلایه مندی خانواده ها شده است.
به گزارش ده نگی شار:
هر ساله و با آغاز سال تحصیلی جدید تهیه لوازم مورد نیاز دانش آموزان ، پیش دبستانی ها و مهدکودکها بدلیل تنوع در لوازم و سلایق گونان به معضلی برای خانواده ها تبدیل شده است.
در سالیان گذشته تهیه لوازم التحریر و انتخاب اجناس با قیمتهای متفاوت و نظرخواهی خانواده ها از فرزندان خود تهیه میشد ، اما متاسفانه در چند سال اخیر این حق انتخاب نیز از خانواده ها سلب و کلیه اجناس با سلیقه و دستور مهدها و تعدادی از مدارس سطح شهر و از محلهایی که قبلا هماهنگ شده تهیه میشود.
لیست بلند بالایی از لوازمی که برای مهدکودکیها و پیش دبستانی ها فراتر از حد و وسعت خانواده هاست.
طی تماس چندین خانواده با خبرنگار ده نگی شار و اعلام وضعیت فوق و پیگیریها ، متاسفانه موضوع واقعیت و تخلفات محرزی در این باره صورت پذیرفته است.
در هنگام ثبت نام در تعدادی از مهدها و پیش دبستانی ها و حتی چند مدرسه ،نوشت افزار فروشی هایی در سطح شهر معرفی و میبایست خانواده ها به محل مورد نظر مراجعه و بدون روئیت و تحویل هیچ یک از لوازم ، مبلغ فاکتورهایی را پرداخت نمایند که در مورد هیچ یک از این لوازم نمیتوانند نظری بدهند و با هماهنگی های صورت گرفته این لوازم توسط نوشت افزار فروشی ها بصورت کلی تحویل مهدها و پیش دبستانی ها میشود.
خبرنگار ده نگی شار با ارائه فاکتور یکی از مهدهای سطح شهر (که هزینه این مهد بالاترین هزینه ثبت نام را در بین سایر مهدها دارد و حتی برای رزرو محل باید هزینه ای نیز پرداخت شود) به چند فروشنده لوازم التحریر ، متاسفانه اختلاف بیش از ۴۰ هزارتومانی در فاکتورها مشاهده شده است که تا بدین لحظه نیز هیچ کنترل و واکنشی به این فاکتورها از جانب اتحادیه مذکور ،بهزیستی و آموزش و پرورش به عنوان ناظران بر کار مهدها ،پیش دبستانی ها و تعدادی از مدارس صورت نگرفته است.
چرا در شرایط حال و وضعیت فلج کننده اقتصادی حاضر :
مهدکودکها نسبت به وضعیت اقتصادی خانواده ها توجهی ندارند؟؟؟
در لیست تهیه شده اقلامی وجود دارد که افراد بزرگتر نیز قادر به استفاده از آن نیستند پس چگونه کودکان میتوانند از آن استفاده کنند؟؟؟
بهانه یکدست بودن وسایل برای هیچ کس قابل توجیه نیست (شاید این امر در مورد روپوش و شلوار و لباس صدق کند اما آیا تمامی اعضای یک خانواده دارای سلیقه ای مشابه هستند که مدیران مهدها و … کودکان را مجبور به تحمیل سلایق خود میکنند.؟؟)
در سطح شهر تعداد معدودی از لوازم التحریر فروشی ها مشمول این طرح شده اند و متاسفانه سایر نوشت افزار فروشی ها بدلیل نداشتن روابط لازم دستشان از این نوع فروش کوتاه مانده است.
علت اختلاف قیمت بین فاکتورها و لوازم موجود در بازار چیست؟؟(علاوه بر درصد سود اعمال شده بر اجناس،تفاوت فاحش قیمتی نیز وجود دارد)
جالب است بدانید تعدادی از خانواده ها به این وضعیت توجهی نکرده و خود اقدام به تهیه لوازم کرده اند که هنگام مراجعه به مهدها ، اقلام تهیه شده را تحویل نگرفته و خانواده ها را مجبور به بازگشت دادن لوازم التحریر خریداری شده نموده و خواهان تهیه لوازم مورد نیاز از محلهای تعیین شده کرده اند.
امیدواریم سازمانهای ناظر بر کار مهدها و پیش دبستانی ها و مدارس کنترل کافی بر نحوه ارائه خدمت این واحدهای آموزشی را داشته باشند تا خانواده ها نیز با فراغ بال و آرامش بیشتری کودکان خود را روانه مهدها و پیش دبستانی ها و مدارس نمایند.
ضمنا باید ازعان نمود این معضل مربوط به تمامی مدارس و مهدکودک و پیش دبستانی های سطح شهر نیست (البته لیست تعدادی از مراکزی که به این شیوه عمل میکنند در اختیار” ده نگی شار”قرار دارد که در صورت لزوم ارائه خواهد شد.)