نماينده سقز و بانه در مجلس شوراى اسلامى خواستار برخوردارى روستاهاى شهرستان هاى سقز و بانه تا شعاع ٢٠ كيلومترى از طرح كارت الكترونيكى شد

به گزارش پايگاه اطلاع رسانى محسن بيگلرى، نماينده سقز و بانه در مجلس شوراى اسلامى با تأكيد بر اينكه روستاهاى سقز و بانه بايد از طرح كارت الكترونيكى بهره مند باشند گفت: كارتهاى الكترونيكى مرزى شامل روستاهاى با شعاع ٢٠ كيلومتر فاصله از مرز مى باشد، اما با كمك فرماندار بانه و استاندار كردستان تمامى روستاهاى بانه را براى كارت الكترونيكى مرزى معرفى كرده ايم و به جد پيگير آن هستيم.

وى با بيان اينكه بايد روستاهای مرزی سقز نيز تا شعاع ۲۰ کیلومتر شامل طرح کارت الکترونیکی مرزی شوند گفت : همچنانكه قبلا إعلام نمودم، قسمت عمده كار انجام شده و اميدواريم كه كار به نتيجه نهايى برسد.

بيگلرى افزود: در صورت قطعى شدن قضيه ى روستاهاى مرزى سقز، تا زمان بازگشايي بازارچه مرزى سيف، شهروندان سقزى دارندگان كارت الكترونيكى مى توانند از طريق بازارچه سيرانبند بانه فعاليت نمايند .

وى خاطر نشان كرد: با مصوبه هیأت وزیران، مبادله کالا در بازارچه‌های غیر رسمی ‌موقت مرزی، استان‌های کردستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه و سیستان بلوچستان با مسئولیت سازمان‌های ذیربط اجرایی از جمله فرمانداریها انجام می‌شود.

بيگلرى گفت: وزارت صنعت، معدن تجارت نیز موظف است در کارت_الکترونیکی_مرزنشینان خدمات تخفیف تعرفه گمرکی به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان در هر ماه را برای آنان شارژ کند.

وى بيان كرد: افراد مشمول این طرح، پیله‌ورانی هستند که با تخفیف‌های_گمرکی سود مناسب ماهیانه را کسب خواهند کرد.

اعلام موافقت نماينده سقز و بانه با طرح ساماندهی معابر مرزی کشور : (معابر کولبری و ته لنجی)

بيگلرى در تذكر شفاهى مورخه ٩٦/١١/٠١ گفت: مقام معظم رهبری فرمودند منظور بنده از قاچاق کالا کولبرانی نیستند که برای امرار معاش خود کالا جابجا می کنند، بلکه منظور ایشان مبارزه با قاچاق از طریق ترانزیت است.

نماينده سقز و بانه افزود: اگر در شهرهایی که مردم مجبور به کولبری و ته لنجی هستند، کارخانه وجود داشت، دیگر مردم ۱۲۰ کیلو بار را برای مسافت های طولانی و طاقت فرسا حمل نمی کردند تا حداقل معیشت را برای خانواده خود فراهم کنند.

وی در تذکر شفاهى تاريخ ٩٦/١١/١ در صحن علنى مجلس به وزیر کشور ادامه داد: اخیرا برای بازگشایی بازارچه مرزی سیف سقز که فعالیتش مربوط به ۲۰ سال قبل است، دستگاه های امنیتی و سپاه پاسداران موافقت کرده اند اما در وزارت کشور نه تنها اقدامی انجام نمی شود بلکه در لیست صدور کارت الکترونیکی برای مرزنشینان نام سقز دیده نمی شود از این رو باید سریعا اقدامات لازم در دستورکار قرار بگیرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: بازارچه مرزی سیرانبند بانه با همت استاندار گذشته کردستان، استاندار سلیمانیه و نماینده وزارت خارجه افتتاح شد، اما در حال حاضر هیچ گونه اقدامی در راستای آغاز مجدد فعالیت آن صورت نگرفته است و این در حالی است که میلیون ها تومان از پول بیت المال برای راه اندازی آن هزینه شده است.

 

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجتماعی

ورزشی

تبلیغ

اجتماعی

جهانی