محسن بیگلری نماینده سقز و بانه مخالف وزیر پیشنهادی دادگستری:
درباره مشکل پزشک قانونی در کردستان هیچ برنامه ای ندارید
فرهنگ ما این است که باید جنازه همان ساعت دفن شود و به این خاطر مشکلات زیادی در منطقه به وجود آمده است
در صورتی که نتوانید این مشکل را حل کنید من مخالف حضور شما در وزارت دادگستری هستم.
به گزارش ده نگی شار:
محسن بیگلری در جلسه علنی امروز مجلس (۲۶ مرداد ۹۶) و در مخالفت با وزیر پیشنهادی دادگستری، گفت: آقای آوایی! یکی از مشکلاتی که مناطق محروم با آن مواجه هستند مشکل پزشکی قانونی است. اجساد ما روزهای پنجشنبه تا شنبه باید بمانند و این در حالی است که در فرهنگ اسلامی ما جنازه در همان ساعت باید دفن شود.
وی افزود: هزاران نفر از روز پنجشنبه تا شنبه هفته بعد در جلوی بیمارستانها تجمع میکنند و آواره و سرگردان هستند یا ۲۰۰ کیلومتر مسافت کوهستانی را همراه با جسد مردهشان باید بپیمایند و باز بعد از یک روز بازگردند. این مسأله از موضوعات دادرسی نیز حتی برای ما مهمتر است.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: آقای آوایی باید برای پزشکی قانونی فکری بکنید و اگر برای پزشکی قانونی راه و برنامهای نداشته باشید بنده مخالف حضور شما در رأس وزارت دادگستری هستم/خبرگزاری فارس