امروزه و در دنیای مدرنیته با وجود تبادل وتعامل های جهانی ، دانش زبان انگلیسی و زبان آموزی یکی از مسایل مهم و اساسی جوامع مختلف بشمار می رود .
با نگاهی ژرف اندیش شاهد حقایقی خواهیم بود که الزام فراگیری و استفاده زبان خارجه و انگلیسی را در زندگی به امری مهم تحریف نموده است .
با بدائت روزهای ثبت نام جدید ترم و از سوی دیگرپایان ترم و اجرای آنچه در طول ترم برای فراگیران قابل تحسین می باشد آموزه های آنان است .
به گزارش خبرنگار ده نگي شار :
جهاد دانشگاهی مرکزسقز برای دومین بار با برپایی ویژه برنامه پایان ترم فراگیران زبان انگلیسی امروز توانست با حضور ۱۲۳ نفر از فراگیران برنامه ایی تحت عنوان معرفی شهرسقز – نماهنگ پیامد صلح – نمایش – شعر و …. را به نمایش عموم در آورد .
در آغاز برنامه ، عباس غفاری مسئول جهاد دانشگاهی مرکز سقز ضمن خیر مقدمی گرم حضور مهمانان ویژه :
جناب آقایان : دکتر حسین کلانتری مدیرکل برنامه ریزی و توسعه آموزش جهاد دانشگاهی کل کشور
، سیروان سیدی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان
، ملا ولی مسئول حراست جهاد دانشگاهی استان و سرکار خانم شریفیان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان و جمع كسيري از خانواده های فراگیران و حضار سالن ، عذر خواهی خود را از بابت نبود امکانات رفاهی در سالن ارشاد اعم از سیستمهای سرمایشی و صوتی و نبود مکانی با چنین امکاناتی ، برای اجرا و برپایی برنامه های فرهنگی و هنری اعلام کرد.
غفاری اذعان نمود :
برنامه ی سال ۹۰ با چنین شکوهی صورت نپذیرفته بود . به لطف خدا و با همکاری مربیان و هیأت اجرایی برنامه به خصوص فراگیران عزیز توانستیم به بهترین نحو ممکن برنامه را پیش برده و خدوم همشهریان عزیزمان باشیم .
با وجود کمبود های چشمگیر اجرای برنامه ها به بهترین نحو ممکن صورت می پذیرفت و به گونه یی بود حضار در سالن با تشویق هر چه تمام تر محفل را گرم و مزین می نمودند .
دکتر کلانتری مدیر کل برنامه ریزی توسعه آموزش جهاد دانشگاهی کشور در جایگاه برای چند دقیقه ای مطالبی را بیان نمودند .
دکتر کلانتری ضمن گرامیداشت یاد شهدا، علی الخصوص شهدای خطه کردستان، از حضور در جمع مردم خونگرم کردستان و نهایتاً مردم سقز مایه افتخار دانست .
وی افزود : جهاد دانشگاهی یک نهاد عمومی غیر دولتی ست که زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد که در سال ۱۳۵۹ پس از تعطیلی دانشگاه ها با فرمان رهبر کبیر انقلاب پا بر عرصه خدمت نهاد .
کلانتری خاطر نشان شد : در حوزه آموزش کوتاه مدت در سطح کشور ۱۳۳ مرکز آموزشی وجود دارد که ۷ مرکز آن مربوط به استان کردستان می باشد و ۵۴۰ هزار نفر در سطح کشور در سال فراگیر وجود دارد که در این میان ۲۱۵ هزار نفر در حوزه آموزش زبان مشغول به فعالیت هستند .
وی در پایان با اعلام تخصیص اعتباری ۲۰۰ میلیون ریالی برای تکمیل تجهیزات جهاد دانشگاهی واحد سقز . به سخنان خود پایان داد .
در میان کل اجراهای دلپسند و عام پسندی که با زحمت چندین ماهه تیم وبر روی سن رفتند . اجرای ? Tell me why( صلح ) از میان تمامی اجراها چشمگیر تر و حاوی پیامد های جالبی برای حاضرین در سالن بود .
در پایان از تمامی فراگیران . مربیان و هیت اجرایی به رسم یاد بود لوح و هدایای اهدا گردید .
اسپانسرهای برنامه که با حمایت های مالی یاور در بر پایی این برنامه بودند:
استودیو آتین فیلم ( بهرام پور)
موسسه قرض الحسنه ندای مهر جوان ( کریمی )
دارو گیاهی خیام ( بهرامی )
نوشت افزار پاپیروس ( غنی زاده )
چاپ و تکثیر اسماعیل پور