وقتی زور دولت بر بانکها نمی رسد/ مجتمع نگین رفاه زاگرس سقز درگیر سلایق مدیران بانکی/ حمایت مسئولین از سرمایه گذاران شعاری بیش نیست

پس از گذشت ۸ سال از آغاز عملیات ساخت مجتمع خدماتی نگین رفاه زاگرس سقز و دستورات صریح مدیران ارشد کشور، دخالتها و اعمال سلیقه تعدادی از مدیران مانع از اتمام این پروژه شده است.

به گزارش ده نگی شار :
با دریافت مجوز از سازمانهای مرتبط عملیات ساخت پروژه مجتمع نگین رفاه زاگرس در زمینی به مساحت بیش از ۱۷ هزار متر ، در حدفاصل شهرستان سقز و شهر صاحب و آورده سرمایه ای بالغ بر ۵ میلیارد تومان آغاز و با طی مراحل قانونی ، تملک و تغییر کاربری زمین ، پروژه عملا وارد فاز اجرایی شد .
پروژه فوق بدلیل اشتغالزایی مستقیم حدود ۱۰۰ نفر و امکانات قابل قبول بین راهی ، مورد توجه مسئولین قرار گرفت به طوری که هیئت دولت در ۲دوره اخیر ۲ مصوبه را در این خصوص ابلاغ و در چندین مقطع نیز دستور پیگیری از سوی رئیس جمهور و معاونین رئیس جمهور داده شد ، اما بعد از گذشت حدود ۸ سال از این ماجرا این پروژه به اتمام نرسید.این در حالی است که همزمان با آغاز پروژه ساخت مجتمع نگین رفاه زاگرس سقز، چندین پروژه مشابه در چند نقطه کشور آغاز به کار نمود و چند سالی از اتمام آن گذشته است .
ابراهیم قادری سرمایه گذار پروژه مجتمع مذکور با گلایه از روند کاغذ بازیها و سخت گیری های اداری ، علت بوجود آمدن مشکلات فوق را اعمال سلیقه تعدادی از مدیران شهرستانی، استانی و کشوری دانست و افزود: متاسفانه سرمایه گذاری نزد مدیران فقط آوردن پول از جانب سرمایه گذار بوده و نقش خود را درخصوص کمک به روند پیشرفت کار فراموش می کنند.
مدیر پروژه در ادامه از پیشرفت ۸۰ درصدی فاز اول و درصدی از فاز دوم پروژه با آورده ای بالغ بر ۵ میلیارد خبر داد و گفت : تاکنون ۳ بانک صنعت و معدن و صادرات و سپه بعنوان بانکهای عامل جهت پرداخت تسهیلات معرفی شدند اما در طول ۸ سال گذشته بدلایلی کاملا سلیقه ای و گفته وی اعمال نفوذ تعدادی از مدیران مانع از اختصاص تسهیلات مصوب به پروژه شده اند.

قادری حمایت مسئولان از سرمایه گذاران را شعار خواند و به سرمایه گذاران توصیه کرد قبل از ورود به کار سرمایه گذاری شرایط را کاملا بسنجند و به وعده های برخی مسئولین اعتماد فوری نکنند
سرمایه گذار پروژه مذکور با ارائه مدارکی مستند که هم اکنون در اختیار پایگاه خبری ده نگی شار قرار دارد درخصوص اقدامات و اتفاقات ۸ سال گذشته و عدم پیشبرد فعالیت و اتمام پروژه ، به مسئولین امر خصوصا استاندار و مدیران بانک عامل پرداخت تسهیلات اعلام کرد : آیا زمان آن فرا نرسیده که تکلیف این پروژه روشن شود و انتظار میرود یا با پرداخت تسهیلات فعالیت پروژه به اتمام برسد یا تعطیلی پروژه را اعلام کنند.
گفتنی است طرح فوق شامل مجموعه تالارهای پزیرایی ، اجتماعات ، جایگاههای بنزین ، گازاییل و سی ان جی ، استخر، فروشگاههای کالا و مواد غذایی ، تیرپارک ترانزیت ، خدمات خودرویی و …. با اشتغالزایی بیش از ۱۰۰ نفر بصورت مستقیم است.
ده نگی شار:
شعار چند ساله مدیران حمایت کامل و رفع کاغذ بازی اداری از سرمایه گذاران بوده اما مورد فوق نشان از عکس ماجرا دارد، آیا بهتر نیست کدورتها را به مسائلی که به منفعت شهر و با زندگی صدها فرد مرتبط است دخیل نکنید.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *