ورودی جدیدالاحداث آمبولانس به اورژانس بیمارستان امام تخته شد!!!!

یادداشتی کوتاه از یکی از پرسنل بیمارستان امام درخصوص وضعیت نابهنجار ساختمان جدید اورژانس بیمارستان امام خمینی…..

خدمت یا خیانت!

وظیفه تریاژ در بیمارستان طبقه‌بندی بیماران است. بدین‌صورت که تمامی مراجعین به اورژانس بایستی ابتدا به واحد تریاژ مراجعه کنند تا براساس وضعیت بیماران اولویت بندی جهت اقدام فوری صورت گیرد. به دلیل نبود واحد تریاژ در بیمارستان امام خمینی، این پروژه با هزینه‌ای بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان شروع شد و واحدهای تریاژ، درمانگاه و رادیولوژی دیجیتال را شامل می‌شد. از همان ابتدای شروع پروژه ، افراد زیادی ایرادات این پروژه را به مسئولین تذکر دادند. اما متاسفانه طبق معمول که “هیچ‌کدام از مسئولین بیمارستان انتقاد و پیشنهاد را پذیرا نیستند” به استاندارد و کارآمد بودن این پروژه اصرار داشتند. اما پس از بهره‌برداری در بهمن ۹۶، کم‌کم با مشکلاتی که پرسنل پیشگویی کرده بودند مواجه شدند.
در همان ابتدای امر همان‌طور که در کانال  “ده‌نگی شار” نیز اخبار آن اعلام شد، ورودی آمبولانس معضلات بسیاری داشت . ازجمله ورود آمبولانس با دنده عقب، کرکره برقی و فضای کمی که فقط برای پارک یک آمبولاس فضا داشت.
مشکل بعدی واحد رادیولوژی دیجیتال بود. علیرغم تبلیغات و تبریکاتی که بابت این دستگاه  به مردم شهر سقز داده شده بود متاسفانه به‌دلیل راهروهای باریک و غیراستاندارد ساختمان جدید، هیچکدام از تختهای بستری بیمارستان قابل انتقال به واحد رادیولوژی نبودند و پس از گذشت ۸ماه تابحال برای بیماران بستری در بیمارستان استفاده نشده است.
مشکل بعدی اتاق تریاژ این ساختمان بود. پس از گذشت دو ماه و تغییر چندین سناریو به دلیل موقعیت بد این اتاق، متاسفانه مسئولین بیمارستان در اردیبهشت ماه به این نتیجه رسیدند که بایستی اتاق تریاژ را تعطیل کنند. واقعا جای تاسف دارد که پروژای که تنها دلیل احداث آن تریاژ بوده است پس از چند ماه مجبور به تعطیلی این واحد شدند.
جالب است بدانید که مسئولین بیمارستان پس از ۸ماه تصمیم گرفته‌اند که ورودی آمبولانس را همان‌طور که در عکس مشاهده میشود با دیوار ببندند. به عبارتی‌دیگر از پروژه‌ای که ۶۸۰میلیون تومان هزینه داشته است تنها از درمانگاه عمومی آن استفاده می‌شود و مابقی واحدهای آن تعطیل می‌شوند. به‌راستی مدیریت بیمارستان درمورد اصراف بیت‌المال چه پاسخی به درگاه خداوند خواهد داشت.ساخت و سازهای غیراستاندارد و تغیرات مرتب هرچند ماه یکبار، سوالات زیادی را در ذهن مردم ایجاد خواهد نمود که واقعا این تغیرات مکرر و صرف هزینه‌های زیاد چه دلیلی می‌تواند داشته باشد.
امید است با تعاریفی که از آقای دکتر سایه‌میری درمورد دلسوزی و قاطعیت ایشان شنیده‌ایم دیگر شاهد چنین خیانت‌هایی درحق مردم نباشیم.

ده نگی شار:

از همان روزهای اول و ساخت ساختمان ایرادات زیادی توسط ده نگی شار به سمع و نظر شهروندان رسید که تنها ۲۴ ساعت از گزارش ده نگی شار درخصوص درب کرکره ای واحد اورژانس ، بدلیل قطع ناگهانی برق درب فوق در میانه راه از کار افتاد و ….
ورود تنها یک آمبولانس به این محل که بیشتر شبیه پارکینگ بود تا ورودی اورژانس که در مقاطعی و با کمال خجالت ، پس از حضور ۲ یا ۳ آمبولانس بجز آمبولانس اول ،بقیه آمبولانسها مجروحین خود را در پیاده رو و خیابان پیاده و به داخل انتقال می دادند .

ما هم امیدواریم با تغییرات مدیریتی جدید فکری به حال تنها بیمارستان این شهر که بحق فشار کار و جور بیمارستان تامین اجتماعی و بیمارستان جدیدالاحداثی که انگار آن هم به تاریخ پیوسته را بر دوش میکشد سرو سامانی پیدا کند.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *