️تیرماه پرکار آتش نشانی سقز/ افزایش آتش سوزی مراتع و گیاهان خُشک در مقایسه با مدت مشابه سال قبل/کاهش ۳۰ درصدی آتش سوزی مزارع و زمینهای کشاورزی
مدیر عامل سازمان آتش نشانی سقز از افزایش ۲۰ درصدی آتش سوزی مراتع در مقایسه با سال قبل خبر داد.
به گزارش ده نگی شار :
محمد دولتی مدیرعامل سازمان آتش نشانی سقز در گفتگویی به تشریح آمار و عملکرد این سازمان پرداخت و گفت:
در تیرماه سال جاری ۱۵۴ عملیات در این سازمان به انجام رسیده که بیشترین آمار ، مربوط به آتش سوزی مراتع با ۶۸ مورد بوده است.
وی افزود : رهاسازی و محبوس شدن حیوانات با ۲۰ مورد، ۱۲ مورد بسته شدن درب منازل،۶ مورد حریق منازل مسکونی ، ۵ عملیات اطفای حریق خودرو ، و مواردی همچون حریق انبار و ضایعات ،سیلندر گاز ، گیر کردن انگشتر ، آسانسور و …. در رتبه های بعدی قرار دارند.
محمد دولتی در ادامه ضمن تشکر از شهروندان و کشاورزان در رعایت اقدامات ایمنی ، این امر را موجب کاهش ۳۰ درصدی آتش سوزی در زمینهای کشاورزی و زراعی عنوان کرد و افزود: هر ساله حریق های گسترده ای در سطح مزارع رخ میدهد که ضمن وارد آمدن خسارات مالی فراوان و نابودی تلاش چند ساله کشاورزان موجب نابودی گونه های گیاهی و جانوری در طبیعت میشود که این امر مستلزم همکاری و توجه خاص عموم شهروندان در رعایت مسائل ایمنی است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی سقز بیشترین عملیات انجام گرفته در بحث امداد و نجات در سطح شهر را مربوط به محلاتی همچون بلوار شورا (۶مورد)، فخررازی(۵ مورد) ، حدفاصل میدان آزادی تا سه راهی کانی گرمک(۵مورد) ، خیابان دکتر خالدی(۵ مورد) و محله قه وخ (۴ عملیات) اعلام کرد و افزود: در خلال انجام عملیاتهای انجام گرفته موارد زیادی از مزاحمتهای تلفنی نیز ثبت شده که با توجه به وظیفه این سازمان در پاسخ به هرنوع درخواست کمک ، موجب شده توان سازمان بیشتر در تماسهای سوری به هدر برود تا در انجام عملیاتهای واقعی .
دولتی آمار مزاحمتهای تلفنی در تیرماه را بیش از ۱۷۰۰ تماس اعلام کرد و افزود در فواصلی از شبانه روز این مزاحمتها موجب اشغال کل خط های اضطراری این سازمان شده که با توجه به بررسی های بعمل آمده ۹۰ درصد مزاحمتهای انجام گرفته توسط افراد ۱۵ تا ۴۰ سال بوده است.
دولتی در پایان ضمن تقدیر از همکاری اکثریت قریب به اتفاق شهروندان در بازگشایی مسیر تردد خودروهای سازمان حین اعزام به محل حادثه کمک در حین عملیات ، ابراز امیدواری کرد همه شهروندان در یادگیری و افزایش اطلاعات فردی درخصوص نحوه مواجهه با حوادث و رویدادها تا زمان رسیدن نیروهای امدادی تلاش و توجه بیشتری را داشته باشند تا ضمن کمک به خود،خانواده و شهروندان با همکاری یکدیگر از بروز خسارات مالی و جانی تا حد ممکن جلوگیری کنیم.