معاون آموزشی وزارت علوم:
تعداد دانشجو در کردستان، پایین تر از میانگین کشوری است
دکتر شریعتی نیاسر: میانگین دانشجو در استان کردستان حدود ۳ و نیم درصد بوده که نزدیک به ۲ درصد پایین تر از میانگین کشوری است که باید با اتخاذ سیاست های مناسب این ضعف را جبران کنیم.
منطقه گرایی و تهیه طرح آمایش توسعه آموزش عالی استان، اولویت بخشی به توسعه رشته های مهارتی، تلاش برای راه اندازی دانشکده علوم و فنون سقز با همکاری مسئولان شهرستان و خیران، بررسی و موافقت با درخواست و مطالبات مطرح شده توسط روسای دانشگاه های سقز و بانه پس از بررسی کارشناسی و ظرفیت سنجی، حمایت از فعالیت ها و برنامه های دانشگاه پیام نور در اقصی نقاط کشور و… از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون وزارت علوم در این نشست بود.
معاون دانشگاه پیام نور کشور: دانشگاه پیام نور سقز در ایفای مسئولیت ها و حرکت بسوی کیفی سازی آموزشی قدم های خوبی برداشته است.
دکتر حسن علیزاده: کمک به تجهیز امکانات آزمایشگاهی و ورزشی، تکمیل ساختمان نیمه تمام، توسعه تحصیلات تکمیلی و… از جمله برنامه های ما برای توسعه پیام نور سقز است.
دکتر کیانی معاون دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اینکه میانگین دانشجو و مراکز این دانشگاه در استان کردستان پایین تر از میانگین کشوری است، بر راه اندازی آموزشکده های دختران سقز و پسران بانه، توسعه و تجهیز مراکز تاکید کرد.
نماینده مردم شهرستانهای سقز و بانه و رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان با تاکید بر توزیع عادلانه امکانات و ظرفیت ها در کشور گفت: بومی گزینی ظلمی آشکار در حق فرزندان و ساکنان استان کردستان است و باید این سیاست اصلاح شود.
محسن بیگلری ضمن انتقاد از تعلل در ساخت و راه اندازی دانشکده علوم و فنون سقز، گفت: شهرستان سقز برای یک و نیم میلیون نفر از جمعیت منطقه مرکزیت دارد و نقطه اتصال استان های کردستان، زنجان، آذربایجان شرقی و غربی و همچنین اقلیم کردستان است، لذا انتظار داریم دانشکده علوم و فنون سقز در اسرع وقت راه اندازی و درسطح دانشگاهی ملی توسعه یابد.
وی با اشاره به صدور مجوز راه اندازی آموزشکده های دختران سقز و پسران بانه خواستار شروع بکار این آموزشکده ها از بهمن امسال یا مهر سال ۹۸ شد.
تاکید بر توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های پیام نور و آزاد، کمک به ادامه فعالیت و حل مشکلات دانشگاه علمی کاربردی سقز و توسعه واحد بانه، راه اندازی مجتمع عالی سلامت سقز از دیگر مطالبات مطرح شده توسط نماینده سقز و بانه در این نشست بود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سقز گفت: دانشگاه ها بسترساز توسعه و پیشرفت جامعه اند، استان کردستان در زمینه توسعه دانشگاه ها نسبت به میانگین کشوری عقب است که لازمست با مساعدت های ویژه این کمبودها حل شود.
کامیل کریمیان افزود: راه اندازی دانشکده علوم و فنون سقز مطالبه ای مردمی است و ما آماده همکاری لازم برای تحقق این مساله هستیم.
رئیس دانشگاه کردستان: ساخت و شروع بکار دانشکده علوم و فنون سقز وابسته به دانشگاه کردستان جزو برنامه های ماست.
دکتر اخلاقیان: این دانشکده در زمینی به مساحت ۲ هکتار با زیربنای ۳۵۰۰ متر از محل اعتبارات عمرانی دانشگاه کردستان در حال ساخت است و تلاش ما بر این بوده که در اولین فرصت ممکن آن را راه اندازی کنیم.